به گزارش پایگاه تحلیلی خبری گلپانا [1] شهرستان گلپایگان؛سید محمد حسین میرمحمدی در بازدیدی که از مرکز فنی و حرفهای گلپایگان داشت بیان کرد: دانش آموزان و دانشجویان پس از فارغ التحصیلی از مهارت و تجربه کاری لازم برخوردار نیستند،لذا با حضور در مراکز فنی و حرفهای می توانند در رشتههای مورد نظر مهارت کسب کرده تا برای آینده زمینه اشتغال داشته باشند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: خلاهایی که در آموزش و پرورش از نحوه آموزش وجود دارد در مراکز فنی و حرفهای جبران می شود، لذا برای مهارت آموزی دانش آموزان مراکز فنی و حرفه ای از دوران دبیرستان باید وارد سیستم آموزش و پرورش شود.
میرمحمدی از اتحادیههای اصناف و صاحبان مشاغل و صنوف خواستارشد تا با شرکت در مراکز فنی و حرفهای از مهارتهای لازم به صورت تخصصی بهرهمند شوند تا در حرفه خود موفق باشند.
وی خاطرنشان کرد: وجود دانشکده فنی و حرفهای، فنی و مهندسی در کنار مرکز فنی و حرفهای فرصت طلایی برای دانشجویان این شهرستان می باشد تا در کنار دروس تئوری به مهارت آموزی و کسب تجربههای لازم نیز مشغول شوند.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار درمجلس یکی از مولفههای تاثیرگذار در جذب هنرجویان مراکز فنی و حرفهای را داشتن آمار جمعیت سرزمین دانست و تأکید کرد: بهترین راه این است که در تدوین سند راهبردی مهارتآموزی میزان رشد جمعیت را براساس هر پنج الی 10 سال آینده در نظر گرفت که براین اساس می توان با توجه به نیازسنجیهای منطقهای رشتههای مورد نظر درشهرستان گلپایگان ایجاد شود.
رئیس مرکز فنی و حرفهای گلپایگان در ادامه گفت: از الویت های سازمان فنی وحرفه ای اشتغال آفرینی و مهارت آموزی است، لذا آموزش به شاغلان صنوف و زنان روستایی اولویت کاری امسال مرکز فنی و حرفهای گلپایگان است.
محمدحسن شفیعی تصریح کرد: سند راهبردی مهارت آموزی گلپایگان در دست تدوین است، لذا بر اساس نیازسنجی آموزشی در سطح شهرستان این سند تدوین میشود که تا پایان سال از این سند رونمایی خواهد شد.