عباس رحیمی در گفتگو با خبرنگار گلپانا بیان کرد: آب و فاضلاب روستایی شهرستان گلپایگان به ۵۲ روستا و۷۵۰۰ مشترک و حدود ۳۶۰ کیلومتر شبکه توزیع و خط انتقال خدمات ارائه می دهد.
وی افزود: صرف هزینه های نگهداری ، استحصال، انتقال، سالم سازی و انجام آزمایشات لازم ،تامین و توزیع آبرسانی روستاها از حیطه آب و فاضلاب روستایی است.
مدیر اداره آب و فاضلاب روستائی شهرستان با بیان اینکه به علت کمبود آب سال گذشته 23هزارو 632 متر مربع آب رسانی سیار به وسیله تانکر به روستای در، حاجیله و هرستانه انجام شده است،گفت: در سال جاری تاکنون نیازی به آب رسانی سیارنبوده است ، لذا پیش بینی می شود اواخر مردادماه نیز در صورت کمبود آب ، آبرسانی به نصف کاهش یابد.
رحیمی با بیان اینکه عبور از شرایط آفت شدید منابع آبی زیرزمینی و کمبود منابع آب،عزم ملی و مدیریت جهادی را می طلبد ، تصریح کرد: با توجه به کمبود اعتبارات و تعطیل بردار نبودن امر آبرسانی،طی سه سال گذشته حدود 39کیلومتر از شبکه های فرسوده روستاهای شهرستان تعویض شد که کمک شایانی به حفظ منابع آبی و کاهش 20 درصدی هدرفت آب شده است.
وی با بیان اینکه تعداد ۷ پروژه با پیشرفت فیزیکی صد در صد سال گذشته اجرا شده است ، افزود: تکمیل،اصلاح و تعویض شبکه آبرسانی به روستای رباط سرخ باهزینه بالغ بر۱۲۷ میلیون تومان ، اصلاح شبکه توزیع آب روستای نیوان سوق باصرف هزینه 334 میلیون تومان ، تکمیل و اصلاح شبکه توزیع آب روستای هنده با صرف هزینه 96 میلیون تومان از طرح های انجام شده توسط اداره آب و فاضلاب روستایی می باشد.
مدیر اداره آب و فاضلاب روستائی شهرستان ، حفاری و تجهیز چاه آب مجتمع سعیدآباد به روش ضربه ای با در نظر گرفتن ضرورت تأمین آب شرب با هزینه 82 میلیون تومان و همچنین حفاری و تجهیز آب شرب چاه روستای زرنجان به روش روتاری با صرف هزینه 97 میلیون تومان را از اقدامات انجام شده در سال گذشته عنوان کرد.
عباس رحیمی بیان کرد: پروژه خط انتقال آب از روستای رباط سرخ به سعیدآباد از طرح های در حال اجرا است، لذا پیش بینی شده این طرح 110میلیون تومان اعتبار اولیه نیاز دارد.
رحیمی یادآوری کرد: مصرف سرانه آب( در6ماهه اول جزء پرمصرف) 250 لیتر در شبانه روز بوده است که بیش از 3 برابر مصرف در شرایط کم آبی است و 2 برابر مصرف در شرایط عادی می باشد.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان گلپایگان از نظر مصرف آب رتبه پنجم استان را دارد ، لذا منابع آبی روستاها کاملاً بهداشتی و طبق استاندارد تعریف شده ، و مورد تأیید آزمایشگاه های اداره آب و فاضلاب و شبکه بهداشت و درمان قرار گرفته است.
مدیر اداره آب و فاضلاب روستائی شهرستان گلپایگان خواستار صرفه جویی حداکثری درمصرف آب شرب شد و تأکید کرد: آب مصرفی با هزینه ها بالا تولید و توزیع می شود لذا در مصارف غیرشرب استفاده نشود و با توجه به حجم زیاد آب در مصارف کشاورزی،آبیاری نوین و مدرن پس از یکپارچه سازی اراضی می تواند در مصرف آبهای زیر زمینی صرفه جویی قابل توجهی به همراه داشته باشد.