به گزارش پایگاه تحلیلی خبری گلپانا شهرستان گلپایگان؛ فتنه ۸۸ و آثار سیاسی اجتماعی آن و شکافهایی که در جامعه ایجاد کرد، ایجاب میکند که رسانهها با بازخوانی وقایع آن ۸ ماه به یادآوری خیانتها و جنگ فتنهگران علیه جمهوریت نظام بپردازند.
آنچه در ادامه میآید بازخوانی وقایع فتنه ۸۸ در روز ۱۰ تیرماه است:
زیر سؤال بردن قانون اساسی
سردار ذوالقدر جانشین فرماندهی سپاه محمد رسولالله (صلیالله علیه و آله)، علیرغم شایعات موجود در خصوص نیروهای بسیج، شایعه شلیک نیروی انتظامی به رهگذران را تکذیب کرده و به وجود افراد مسلح در جمع اغتشاشگران و شلیک گلوله از سوی آنان اشاره میکند. وی خود را بسیجی اعلام کرده و حرکت بسیج را جلوتر از برخی خواص خوانده و با مقایسه حادثه ۱۸ تیر سال ۷۸ و حوادث انتخابات امسال میگوید: «در حادثه ۱۸ تیر سال ۱۳۷۸ تنها یک قشر دانشجویی و برخی از دولتمردان نقش داشتند امّا امروز هم دامنه کار وسیعتر بود و هم معاندین، سردمداران و استکبار جهانی که پشت این قضایا بودند، کار را تمام شده میدانستند.»
همچنین در این روزها تبلیغات گسترده و یکپارچه رسانههای بیگانه و شبکههای متعدد ماهوارهای، به ویژه صدای آمریکا برای به آشوب-کشاندن بیشتر خیابانهای شهر در ۱۸ تیر آغاز شده و به ادعای این رسانههای وابسته در سالروز واقعه ۱۸ تیر، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد شد.
در همین راستا در برنامههای متعدد این شبکهها از مردم درخواست میشود که به خیابانها آمده و «پاسخ خون نداها را از رژیم بستانند»!
در داخل بحثها کماکان بر سر بهانه اصلی شورش و اغتشاش یعنی تقلب در آراء ادامه دارد!
سخنگوی شورای نگهبان به شبهاتی که از سوی کاندیداهای معترض به نتایج انتخابات ریاستجمهوری مطرح شده است پاسخ گفت و با تأیید نتایج انتخابات پس از بازشمای ۱۰ درصد کل آراء پرونده انتخابات را بسته شده اعلام کرد.
از آنجا که موسوی در تمام بیانیهها و نشستهای خود موضوع تقلب را مطرح و خود را بیاعتماد به قانون، شورای نگهبان و رأی مردم معرفی میکند، با صدور بیانیهای مجدداً بر پیگیری شکایت با تشکیل جمعیت در مقابل محاکم قضایی تأکید میورزد!
موسوی با اندیشه تشکیل یک حزب با حضور سران فتنه، که این روزها خواص یا نخبگان سیاسی! خوانده میشوند، نوشته است:
«گروهی از نخبگان بر سر آنند که گرد هم آیند و با تشکیل جمعیتی قانونی صیانت از حقوق و آرای پایمال شده مردم در انتخابات گذشته را از طریق انتشار مدارک و اسناد تقلبها و تخلفهای انجام-گرفته و نیز رجوع به محاکم قضایی پیگیری کنند و نتایج آن را مستمراً به اطلاع عموم مردم برسانند.»
در این بیانیه سراسر موهن به اصل قانون اساسی و رأی مردم، وی از مردم حتی «زنان باردار» خواسته است که برای استیفای حقوق ازدست رفته خود، در تجمعات خیابانی شرکت کنند. این درخواست درحالی مطرح میشود که تجمعات حامیان موسوی همگی به آشوب کشیده شده است.
موسوی در این بیانیه با نشانه گرفتن قانون اساسی که خود وی نیز آن را قبول ندارد نوشته است: «ما در برههای از تاریخ کشور خود قرار داریم که راهحل بسیاری از مشکلات ما قانون است. درست است! قانون همیشه بیعیب نیست. درست است! قانون عرفی قراردادی اجتماعی است و به مانند هر عهد و پیمانی که انسانها با هم میبندند رعایت آن تنها تا زمانی الزامی است که طرف مقابل نیز به آن پایبند باشد.»
پروژه زیر سؤال بردن قانون اساسی، محصول اتاق فکر جریان منحرف و ضدنظام، با حضور مستمر مهدی هاشمی، تاجزاده، موسوی خوئینیها و… است و زاده ساعات مکدری است که این فتنهانگیزان دور هم جمع شده و به منظور محدود کردن اختیارات رهبری در ابتدا و رسیدن به هدفِ نهایی خود که همان حذف ولایت فقیه و جدا کردن دین از سیاست است، سخن میراندند.
خبر دیگر آنکه نفر پنجم انتخابات نیز در اقدامی مشابه و تنها برای آنکه از رقبای فتنهگر خود عقب نماند، همسو با جریان فتنه سبز، مشروعیت دولت احمدینژاد را مورد تردید قرار داده و شورای نگهبان و وزارت کشور را به «زد و بند سیاسی با دولت برای انتخاب احمدینژاد» متهم کرده است.
کروبی که این روزها بیشتر شبیه سخنگوی شبکههای ماهوارهای در داخل کشور است، با رسانههایی چون بی.بی.سی و سایر رسانههای بیگانه هم جهت شده و جمهوریت، اسلامیت و ایرانیت نظام را در معرض تهدید میداند و به طور مداوم نظام را متهم به وحشیگری و ضرب و شتم مردم توسط بسیج و نیروهای امنیتی میکند و هم راستا با آنان، پروسه بسیجستیزی را در پیمیگیرد.
محسن کدیور نیز که از روحانیون پشیمان از اسلام و حامی جریان فتنه است، این روزها همراه با کروبی، خوئینیها و اردبیلی، در مصاحبه خود با اشپیگل آلمان، با بیشرمی تمام مقام معظم رهبری و ولایت را همردیف شاه ملعون میشمارد و تنها دلیل خود را حمایت رهبری از رئیسجمهورِ منتخب عنوان میکنند.
کدیور نیز مانند اربابان داخلی و خارجی فتنه، نظام را متهم به تجاوز و وحشیگری میکند و با رویکردی خاص به پروژه تقلب در انتخابات میپیوندد.
* ایسنا: گزارش هیات ویژه منتخب شورای نگهبان درباره بررسی روند انتخابات و بازشماری صندوقهای رای منتشر شد. در بخشی از این گزارش آمده است: «متاسفانه هیچ یک از مذاکرات و تلاشها نتیجه ای نبخشید و دو نامزد محترم و معترض در نامه هایی به شورای محترم نگهبان پیشنهاداتی را مطرح نمودند که انجام آن توسط شورای نگهبان مقدور نبود و نهایتاً نماینده خود را معرفی ننمودند. در نتیجه در این مرحله شورای نگهبان راسا تصمیم به بازشماری ۱۰ درصد از صندوقهای رای در سراسر کشور گرفت.»
* سردار احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی کشور در جمع خبرنگاران گفت: «آرش حجازی که در پرونده قتل ندا آقا سلطان به عنوان شاهد، جنجال سازی کرده تحت تعقیب پلیس بینالملل (اینتر پل) است»
* مهندس موسوی در نهمین بیانیه خویش نوشت: «همانطور که انتظار می رفت شورای نگهبان با چشم بستن بر روی انبوه تقلبها و تخلفهای صورت گرفته، سرانجام نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را تایید کرد. به زودی گرمای حادثه فرو مینشیند و دستاندرکاران این ماجرا با صورتحساب بلندبالای اشتباهات خود روبرو میشوند. آیا آنان از تحمیل آنچه روی داد سود بردند؟»
وی در ادامه تاکید کرد: «از این پس ما دولتی خواهیم داشت که از نظر ارتباط با ملت در ناگوارترین شرایط به سر میبرد و اکثریتی از جامعه، که اینجانب نیز یکی از آنان هستم، مشروعیت سیاسی آن را نمیپذیرد»
موسوی در ادامه بیانیه خود بر لزوم بازگشت به قانون نیز سخن گفت: «به قانون بازگردیم؛ به قانون اساسی، این بزرگترین میثاق ملت. به قوانینی که خود وضع کردهایم پایبند بمانیم و آنها را اجرا کنیم. بدون این کار سنگ روی سنگ بند نخواهد ماند.»
وی در بخش دیگری از این بیانیه بر لزوم عدم دخالت بیگانگان در اتفاقات بوجود آمده نیز هشدار داد: «ماجرای ما، هر چقدر تلخ، یک اختلاف خانوادگی است که اگر خامی کنیم و بیگانگان را در آن دخالت دهیم به زودی پشیمان خواهیم شد … ما در برههای از تاریخ کشور خود قرار داریم که راه بسیاری از مشکلات ما قانون است … برای رسیدن به هدفمان جا دارد که ما حتی به جسد قانون احترام بگذاریم، زیرا میدانیم که در فردای نزدیک، زمانی که کوششمان به ثمر میرسد، نخستین اصلی که باید آن را نهادینه کنیم پایبندی به قانون است. این شالودهای است که امروز صبورانه میریزیم تا بر رویش بنای رفیع فردایمان را استوار کنیم»
* سامانه پیام کوتاه تلفن های همراه وصل شد.
* مسعود رجوی، رییس گروهک تروریستی سازمان مجاهدین خلق (منافقین)، در بیانیه ای اعلام کرد: «موسوی به روشنی اذعان کرد که در ابتدا هدفش از شرکت در انتخابات این بوده است که عقلانیت دینی را به فضای مدیریت همین رژیم بازگرداند. اما در میانه راه به اهدافی بسیار بلندتر هدایت شده و اکنون میخواهد به ارکان نظام یادآوری کند که در هر رأی تمامی آنان و مافوقشان میزانی به نام رأی و عزم مردم وجود دارد که آنها نه حق دارند و نه میتوانند آن را نادیده بگیرند. بله، جان کلام که در قیام شعلهور سراسری از چشم آقای موسوی دور نمانده در همین جاست. در رأی و عزم جزم و حاکمیت مردم که مافوق و در ورای همه دست و پا زدنها برای حفظ دیکتاتوری دینی و رژیم نامشروع ولایت فقیه است که اکنون باید همچون دیکتاتوری سلطنتی به زبالهدان تاریخ انداخته شود. آقای موسوی هم خوشبختانه اکنون بر سر سختی دشمنان این رژیم یعنی دشمنان فاشیسم پلید مذهبی که همان اکثریت مردم ایران و فرزندان آزادیستان آن هستند، گواهی میدهد.»
* مهدی کروبی با صدور بیانیه ای اعلام کرد: «باید اذعان کنم که مردم و برخی کارشناسان و صاحب نظران بهتر از ما شرایط انتخابات را میشناختند و به کرات بیحاصلی برگزاری انتخابات و حساب کردن روی آرای مردم را یادآوری میکردند که مجدانه بابت این حسن ظن به مسئولین از مردم عذرخواهی میکنم. برای همه شهدای این ماجراهای انتخاباتی از خداوند رحمان آمرزش طلب میکنم و آرزو میکنم در سلسله شهدا محسوب شوند … با ساز و کاری که قبل از انتخابات و توسط دولت و شورای نگهبان و برخی نهادهای عمومی انجام شده و نیز نحوه اجرای انتخابات و دخالتهای دولت و نمایش شکایت پذیری و بازشماری آرای شورای نگهبان و وقایع بعد از آن را عاملی در جهت باطل بودن انتخابات میدانم و بر همین اساس دولت برآمده از آن را دارای مشروعیت و مقبولیت نمیدانم و در هیچ برنامهای از جمله تنفیذ و تحلیف آن شرکت نخواهم کرد… به همه توصیه میکنم که راه انقلاب و امام و مصلحت کشور را با این ناملایمات رها نکنید، روحیه انقلابی و اسلامی و شعور سیاسی خود را پاس دارید، همچنان به مانند امام که از «جمهوریت» همپای«اسلامیت» ارزش میداد، در مقابل تحجر، واپس گرایی و تغییرات بدعت گونه دفاع کنید و بدانید که خط امام تنها راه نجات مردم و کشور در مقابل دیکتاتوری، سرکوب، واپس گرایی و اسلام طالبانی است. گرچه این انتخابات و حوادث پس از آن به ارکان نظام و اعتماد شما آسیب جدی وارد کرد اما مطمئن باشید که رای و اراده مردم پیروز نهایی این تحولات خواهد بود.»
وی در پایان تصریح کرد: «من به سهم خود برای هرگونه همکاری با افراد و گروههای سیاسی تحول خواه در این مقطع حساس که به نظر میرسد «جمهوریت» در کنار «اسلامیت» و «ایرانیت» در خطر است، دست همکاری و تشکیل جلسه واحد تحول خواهی و حرکت و تغییر را دراز میکنم و از همه شخصیتها و گروههای مختلف که به اندیشه امام وفادارند، دعوت میکنم به این امر عظیم اقدام کنند.»
* پارلمان نیوز: سید محمد خاتمی در جمع تعدادی از خانواده های متهمان پس از انتخابات حاضر شد و گفت: «در فضایی که خشونت حاکم شد، عقل رخت بر میبندد و مسبب تمام این خساراتی که متوجه ایران و جمهوری اسلامی شد بانیان این خشونت هستند. آنانکه اعتراض مردم را سرکوب میکنند بزرگترین پشتوانه نظام را از بین برده، فرصت را برای سوء استفاده بیگانگان و مغرضان فراهم می کنند، نه کسانی که مردم را به صحنه فراخوانده و خواهان رسیدگی به اعتراض مردم در فضایی بی طرف و مورد اعتماد جامعه هستند» وی تاکید کرد: «فضای آرام زمانی ایجاد میشود که اعتماد مردم جلب شود و بدانند بر سر آرائشان چه آمده، ضاربین و قاتلین مردم بی گناه شناسایی و محاکمه شوند و خسارتهای مادی و معنوی جبران شود.» وی در پایان تصریح کرد: «همه شما را که مؤمن، معتقد و دلسوز ایران و جمهوری اسلامی هستید به صبر دعوت می کنم.»
* حزب مشارکت با صدور بیانیه ای از تایید نتایج انتخابات توسط شورای نگهبان ابراز تاسف کرد.
*مدیا مانیتورز: «در طول تاریخ تاکنون هیچ انتخاباتی مثل انتخابات ریاست جمهوری ایران مورد توجه رسانه های غربی نبوده است. با انتخاب مجدد احمدینژاد بهعنوان رئیسجمهور توسط مردم ایران، رهبران کشورهای امریکا، فرانسه، انگلستان، آلمان و ایتالیا نشان دادند که از نتیجه این انتخابات ناراحت و ناخشنود هستند.»
* عطا مهاجرانی در گفتگو با تلوزیون فارسی بی بی سی گفت: «باید از هر فرصتی برای نابودی این دولت استفاده کرد و این کار را باید از طریق نافرمانی های مدنی ، اعتصابات و برگزاری راهپیمایی دنبال نماید. اگر اصلاح طلبان منفعل شوند، جنبش اصلاح طلبی برای همیشه نابود خواهد شد.»
منبع:فارس