وی با اشاره به اینکه علتهای بسیاری سبب چاقی افراد در ماه رمضان میشود، افزود: مهمترین دلیل چاقی افراد پرخوری آنان بین فاصله افطار تا سحر است.
مشاور تغذیه و رژیمشناس تصریح کرد: خوردن غذاهای پرچرب و شیرین به دلیل مهمانیهای زیادی که اتفاق میافتاد بسیار دیده میشود.
صمدی ادامه داد: همچنین پایین بودن فعالیتهای فیزیکی افراد در ماه رمضان نیز از دیگر دلایل چاقی به شمار میرود.
وی خاطرنشان کرد: برای اینکه از افزایش وزن افراد جلوگیری کنیم باید سوخت و ساز بدن را بالا ببریم.
مشاور تغذیه و رژیمشناس با بیان اینکه در وعدههای غذایی افطار و سحر باید از سبزی و سالاد استفاده کنیم، افزود: بهتر است چهار ساعت بعد از افطار پیادهروی کنیم.
صمدی با اشاره به اینکه بین فاصله افطار تا سحر آب زیادی بنوشیم، گفت: بهتر است یکی از وعدههای غذایی افطار یا سحر غذای پروتئینی باشد تا سوخت و ساز بدن بالاتر رود.
وی تصریح کرد: سعی کنیم کالری دریافتی در طول ماه مبارک رمضان نسبت به روزهای دیگر سال 20 درصد کمتر باشد تا آخر ماه دچار اضافه وزن و چاقی نشویم.