به گزارش پایگاه تحلیلی خبری گلپانا شهرستان گلپایگان؛ خسارات و لطمات فتنه گران بر کشور و نظام جمهوري اسلامي آنقدر گسترده، ملموس، روشن و واضح است که به هيچ وجه کسي نمي تواند آنها را نفي کند يا ناديده بگيرد. علي رغم اين وضوح اخير شاهديم جريان خاصي تلاش جدي مي کند تا با شگردهاي عمروعاصي نسبت به فتنه گران و خصوصاً سران فتنه نرمش ايجاد کند. اين جريان که در بدنه دولت يازدهم نفوذي قابل توجه کرده است، با پر رويي تمام در نظر دارد از دريچه دهان عده اي اين نرمش را گاه و بيگاه به جامعه قالب کند.
به نظرم رسيد جا دارد مروري بر جرمهاي واضح و غير قابل انکار سران فتنه گران انجام شود تا نفوذي مجال غبار آلود کردن فضا را پيدا نکنند. لذا اجازه مي خواهم با هم اين مرور بسيار مختصر را داشته باشيم:
الف – جرمهاي سران فتنه كه موجب نقض قانون شده
1- تشکيل کميته صيانت از آرا. اين عمل صرفاً در انتخابات 1388 توسط سران فتنه انجام شد و قبلاً سابقه نداشت. مبناي تشکيل آن و دستورالعمل هاي تهيه و تنظيم شده توسط اين کميته، تماماً حاکي از توطئه بود. خصوصاً که هيچ مجوزي از هيچ مرجعي نداشت. فعاليت هاي ثبت شده توسط اين کميته نشان مي دهد که غرض از تشکيل آن بر هم زدن بازي و جلوگيري از ادامه مسير اصلي انتخابات بوده است.
2- ايجاد و راه اندازي شبکه هاي اينترنتي و روي آوردن به شبکه هاي اجتماعي در جهت منسجم کردن مخالفين نظام، جرمي است که به صورت گسترده اتفاق افتاد. اسناد و مدارک نشان مي دهد که سران فتنه طراحي هاي خاص و مديريت شده براي اين امر داشتند.
3- ادعاي تقلب بدون ارائه اسناد و مدارک، از بزرگترين و عظيم ترين جرائم سران فتنه است. طراحي تقلب طرحي بود با طراحي خارجيان و دشمنان نظام که توسط سران فتنه اجرا و مديريت شد. امروز همه شواهد و بيانات حتي دشمنان نظام اسلامي ايران حاکي از سلامت انتخابات ايران نسبت به همه کشورهاي ديگر است. اين ادعاي دروغ موجب گرفتار شدن سران فتنه در ناتواني براي ادامه مسير خودشان شد. عدم طي مسير اعتراض قانوني توسط سران فتنه، موجب شد تا ريزش طرفداران آنها به صورت بهمني صورت گيرد و در نتيجه جرم سران فتنه چندين برابر گردد.
4- تخلف از مسير قانوني با استنكاف سران فتنه از حضور در جمع 12 نفر عضو شوراي نگهبان، جرمي است که سران فتنه مرتکب شدند و عملاً با قانون ضديت كردند. خصوصاً که کانديداي ديگر رياست جمهوري (يعني آقاي محسن رضائي) با حضور خود در شورا توانست به خواسته هاي منطقي خود دست يابد. در نتيجه اين استنکاف سران فتنه موجب جرمي قطعي برايشان شد.
5- عمده بيانيه هاي سران فتنه، اسنادي روشن دال بر مجرميت آنهاست. چون اين بيانيه ها که توسط رسانه هاي مخالف نظام قرائت مي شد، داراي مفاد کاملاً مجرمانه است و طبق قانون مصوب مجازات اسلامي موجب اشد مجازات مي گردد.
6- تعدادي از صندوق هاي رأي باز شماري شدند و نمايندگان سران فتنه که روز رأي گيري سر صندوق حضور داشتند نيز اعلام کردند که صندوق آنها هيچ مشکلي نداشته است. اين نتيجه، جرم سران فتنه را تشديد و بيشتر تثبيت کرد. شواهد در آرشيو صدا و سيما وجود دارد و قابل دسترسي است.
7- عملاً فتنه گران با رسانه هاي خارجي دشمن جمهوري اسلامي ايران هم صدا و هم آواز شدند و همکاري مشترک دوجانبه انجام دادند. اين همکاري موجب تشديد و ادامه آشوب ها گرديد که جرمي اساسي تلقي مي گردد و قانون سران فتنه را مجرم مي داند.
8- زير سؤال بردن حيثيت انتخابات در جمهوري اسلامي چون اتفاق افتاد، لذا جزو جرمهاي نابخشودني سران فتنه تلقي مي گردد.
9- سران فتنه عملاً و رسماً وارد فاز ساختار شکني نظام شدند و براي براندازي نظام يا تغيير آن اقدام کردند. حتي اين جرم را آنقدر فراگير انجام دادند که به سطح ارسال پيامک هم رساندند تا آشوب و درگيري مسلحانه را رقم زدند.
10- اقدام عليه امنيت ملي يکي ديگر از جرمهاي اساسي و بزرگ و نابخشودني سران فتنه است. سران فتنه در مدت قابل توجهي که بيش از 7 ماه طول کشيد، به صورت عملي اقدام عليه امنيت ملي انجام دادند و اگر حصر نشده بودند با شدت بيشتري عمل مي کردند.
11- سران فتنه مرتکب جرم اردوکشي به خيابان ها شدند و خودشان با حضور در خيابان در اين اردوکشي مشارکت مستقيم و فرماندهي بلاواسطه داشتند.
12- خيانت به کشور جزو جرمهاي اصلي سران فتنه است. اسناد و مدارک و اعمال آنها جائي براي انکار نگذاشتنه است.
ب) جرمهاي مالي سران فتنه
1. افراد حقيقي و حقوقي زيادي هستند که در جريان فتنه به اموالشان آسيب و خسارات رسيده است و شاکي و آمار قابل توجهي را به خود اختصاص داده اند.
2. سران فتنه با مديريت و مشارکت در آشوب ها و شورش هاي خياباني، هرج و مرج ايجاد كردند و آتش زدند و تخريب کردند و خسارت اقتصادي کلان وارد کردند. هر کدام مدعي خصوصي و عمومي دارد که امکان جبران آن توسط سران فتنه وجود ندارد.
3. ايجاد بي ثباتي و ناامني در کشور که توسط سران فتنه شکل گرفت و ماهها ادامه يافت موجب کاهش سرمايه گذاري خارجي در کشور، اخلال در تعاملات اقتصادي با دنياي خارج و ازهمه مهمتر تشديد تحريم ها توسط دشمن عليه نظام شد. احصا و محاسبه اين خسارات مالي خود نيازمند کار کارشناسي است.
4. طبق گزارش مکتوب شهرداري تهران، در فتنه سال 1388 بالغ بر 63 ميليارد تومان خسارت مالي به اموال اين شهرداري وارد گرديد.
5. دهها بانک و مؤسسه اعتباري در سال 1388 به آتش کشيده شد و يا مورد تخريب قرار گرفت که همه با مشارکت و مديريت سران فتنه رخ داد. هزينه هاي اين تخريب ها و هزينه هاي نوسازي آنها به حساب سود و زيان بانک ها رفته است و معادل آن از سود سهام سهامداران کاسته شده است، که بايد محاسبه و در دادخواست جرائم سران فتنه منظور گردد. کارشناسان اين خسارات را در شهر تهران به پنجاه ميليارد تومان بر آورد کرده اند.
6. گراني و تورم و فشار اقتصادي به مردم و دولت بدليل اخلال در ارائه خدمات مختلف و خدشه بر ميزان تأمين معيشت مردم، جرائمي واضح و قابل محاسبه است .
7. کارشناسان خسارت وارده در تراز تجاري، بازرگاني و نفتي ايران را بدليل اخلال در اين امور و همچنين عدم وصول مطالبات را بالغ بر يکصد ميليارد دلار برآورد کرده اند. فقط شرکت انگليسي شل از پرداخت بالغ بر 8 ميليارد دلار بدهي خود بدليل اختلالات سال 88 سرباز زده است که جرمش به گردن فتنه گران است.
8. بالغ بر 30 ميليارد تومان ديه بدل از قصاص شهدا و ساير شهروندان مردمي در فتنه شده است. اين دقيقاً جرم مالي اصحاب فتنه بر اساس و متکي به قوانين و بر اساس قواعد حقوقي متوجه سران فتنه است که در اين امر مباشرت داشته اند.
9. چنانکه ملاحظه مي فرماييد موارد فوق صرفاً بخشي از هزينه هاي مشهود و قابل محاسبه است که سران فتنه به کشور و مردم تحميل کردند و الّا قاعدتاً بايد کارشناسان همه هزينه هاي مشهود و غيرمشهود را دقيقاً محاسبه کنند تا از سران فتنه مطالبه گردد.
10. كارشناسان خسارات مادي وارده به کشور در جريان فتنه 1388، را به ميزان 324 هزارميليارد تومان به قيمت سال 1388 بر آورده كرده اند.
ج) خسارات بينالمللي
در انتخابات سال 1388 مشارکت حدود 85 درصد به وقوع پيوست و نشان داد پشتوانه مردمي نظام خيلي بيش از آن چيزي است که تحليل گران خارجي ارائه مي دادند. اما:
1- سران فتنه بر اين دستاورد ملي و گرانبها خدشه و لطمه و خراش وارد کردند.
2- ايجاد نگراني در بين حاميان و طرفداران و وفاداران انقلاب اسلامي در جهان، جرمي سنگين متوجه سران فتنه مي کند.
3- در جريان فتنه و بعد از آن، تحرکات ضد ايراني در کشورهاي منطقه بيشتر مي شود و نشست هاي ضد ايراني افزايش مي يابد.
4- سران فتنه با کمک و از طريق عناصر سوخته اي نظير شيرين عبادي و اصحابش فرصت تشديد بدبيني هاي سازمانهاي بين المللي را فراهم کردند و به بهانه گيري آنها کمک جدي و بر خط انجام دادند.
5- سران فتنه با بيانيه ها و سخنراني ها و نشست هاي متعدد موجب آسيب ديدن حيثيت و اعتبار بين المللي نظام شدند.
6- گرچه همکاري با ضد انقلاب در جريان فتنه موجب بي آبروئي آنها شد، ولي موجب جري شدن ضد انقلاب هم گرديد.
7- تغيير رفتار آمريکا و غرب در مقابل ايران جزء دستاوردهاي فتنه گران تلقي شده است که خود جرمي عظيم و عميق است.
8- جرم خودداري بعضي کشورها به ارسال پيام تبريک به رئيس جمهور منتخب، علي رغم مشارکت 85% مردم در انتخابات، بر گردن کساني جز سران فتنه نيست. اعمال خدشه جدي به حيثيت بين المللي جمهوري اسلامي ايران از جرائم اصلي و مسلم سران و اصحاب فتنه است.
9- سران فتنه باعث شدند تا سردمداران امريکا و اروپا عليه ملت ايران دست به خشونت بيشتري بزنند. اوباما گفت «ما ديپلماسي سرسختانه اي را در قبال ايران دنبال خواهيم کرد»
10- در صورت برگزاري دادگاه سران و رهبران فتنه، زواياي بيشتري از ارتباطات خارجي پنهان اصحاب فتنه علني و عيان خواهد شد.
11- مشارکت شبکه هاي اجتماعي بين المللي نظير فيس بوک و توايتر در فتنه برکسي پوشيده نيست. طوريکه مقامات امريکائي علناً از توقف محدود اين شبکه ها براي اورهال کردن، رسماً ممانعت کردند و به آن افتخار نمودند. عمده کساني که از طريق اين شبکه ها پا در گمراهي نهادند، مقصر اصلي را سران فتنه مي دانند و شاکي هستند.
12- تلاش براي سقوط اقتدار ملي در سطح بين المللي از جمله جرائم سنگين سران فتنه است.
13- پيوند فتنه با سرويس هاي امنيتي و جاسوسي اروپا و امريکا موضوعي است که بايد مدنظر قرار گيرد و ميزان اثر گذاري آن در ايجاد شورش و آشوب تعيين گردد. بديهي است جرم همه اين لطمات به عهده سران فتنه است.
14- اکنون که ارتباط بعضي از ستادهاي انتخاباتي با سفارتخانه هاي اروپائي بر ملا شده است، اين موضوع بايد در پرونده سران فتنه منظور و با جديت با عنوان مجرميت پي گيري شود.
15- مطمئناً بررسي نشست ها و داد و ستدهاي انجام گرفته شيوخ و پادشاهان با اصحاب فتنه حکايت مجرم بودن دارد.
16- ملاقات با پادشاه عربستان و صلاح و مشورت با سران رو سياه وهابيت در پرونده سران و اصحاب فتنه چشمک زني خاصي مي کند.
17- ملاقات با شيخ جنايتکار بحرين، که در خونريزي يد طولا دارد، با هدف جمع آوري پول در پرونده سران فتنه از جايگاه ويژه اي برخوردار است. بدون شک جرمي بزرگ و غير قابل بخشش است.
د) خسارات جاني:
واقعيت آن است که اصحاب فتنه و سران آن، آمرين و مباشرين و عاملين اصلي آشوب ها هستند. اينها بودند که با بيانيه و اعلاميه و سخنراني هاي جورواجور حضور در کف خيابان را فراخواني دادند، مديريت کردند و آشوب و اغتشاش درست کردند و در جريان آنها عده اي به شهادت رسيدند و عده اي بيگناه کشته شدند. خون همه اين ها گردن آمرين و مباشيرين و عاملين اصلي است. قصاص در مقابل اين کشته ها از مهم ترين جرائم مندرج در پرونده سياه و قطور سران فتنه است و يکي از عناصر اصلي مطالبات مردمي است.
ه) ساير جرائم:
جرائم سران و اصحاب فتنه آنقدر زياد است که فقط ذکر عناوين آنها کتابها مي شود. به بعضي ها در حد عنوان اشاره مي شود:
1- بر هم زدن امنيت محلي، ملي، منطقه اي.
2- صدور فرمان ارودکشي و تلاش براي راه اندازي جنگ خياباني.
3- ايجاد خدشه در روند آموزشي و پژوهشي دانشگاهها.
4- بردن کشور به لب پرتگاه.
5- خيانت به نظام، رهبري، انقلاب، مردم و امام و اسلام.
6- ميدان داري و عربده کشي در خيابان.
7- راه اندازي کاروانهاي غيرقانوني و بدون مجوز.
8- حمايت جانانه از اجتماعات غير قانوني.
9- تلاش براي تضعيف و براندازي نظام.
10- نقض متعدد و پي در پي حقوق شهروندان.
11- بر هم زدن نظم و آرامش جامعه.
12- تعرض به حقوق شهروندان.
13- تحريک غير قانوني گروهي.
14- توهين، افترا و نشر اکاذيب نسبت به مسئولين نظام در رده هاي مختلف.
15- تلاش غيرقانوني براي ابطال انتخابات.
16- ايستادن تمام قد در مقابل قانون و عدم تمکين به قانون.
17- القا و انتشار شبهه در سلامت انتخابات.
18- انجام نظر سازي هاي غير قانوني به نفع بعضي کانديداها.
19- ساختن شعارهاي دروغ براي ميتينگ هاي انتخاباتي.
20- ادعاي پيروزي به صورت مکرر و در خواست از هواداران براي برگزاري جشن قبل از اتمام يا اعلام نتايج.
21- تهيه و اجراي پروژه هاي شهيد سازي و کشته سازي.
22- متهم کردن نظام به انواع و اقسام اتهامات واهي.
23- …….. اگر ادامه دهيم مثنوي هفتاد من کاغذ شود.
با اين مرور مختصر، واضح است که مردمي که آن حماسه باشکوه را با شرکت 85% خود خلق کردند و در 9 ديماه 1388 با حضور خود بساط پهن شده سران فتنه را جمع كردند، در انتظار دادگاه رهبران و عاملان اصلي فتنه هستند، شايد اندک مرهمي بر آن همه جسارت و خسارت و زخم ها باشد. به اميد ديدن روز برگزاري دادگاه علني سران فتنه.