وی افزود: ما منتظر نظر کارگروه نسبت به این پیشنهادات هستیم.
مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا برخی پیشنهادات ارائه شده مانند پرداخت تسهیلات صندوق توسعه ملی و یارانه سود تسهیلات نباید به تصویب دولت و مجلس برسد، گفت: بله؛ در ابتدا باید در کمیسیون اعتباری تصویب و به تایید رئیس کل بانک مرکزی برسد و سپس در قالب طرحی به دولت ارائه خواهد شد.
میرمحمد صادقی درخصوص ایجاد صندوق قرضالحسنه در بانکها، اظهارداشت: با توجه به مشکلات ایجاد شده در این زمینه، بانک مرکزی برای تسهیل پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج در بخشنامهای اعلام کرد بانکها در راهاندازی این صندوق مختار هستند و میتواند روشهای دیگری مانند ایجاد حسابی جداگانه را برای تفکیک منابع قرضالحسنه از دیگر سپردهها، به کار گیرند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا بانکهای دیگری به سامانه پرداخت تسهیلات ازدواج متصل خواهند شد، گفت: کمیسیون اعتباری بانک مرکزی در حال رایزنی با چند بانک برای اضافه شدن به سامانه تسهیلات ازدواج است.
مدیرکل اعتبارت بانک مرکزی تصریح کرد: این کار مقدماتی مانند آموزش اجرای فرایند پرداخت تسهیلات ازدواج دارد و به همین برای اتصال بانکها جدید به زمان نیاز است.
به گزارش فارس، هماکنون 15 بانک رفاه، مسکن، ملت، ملی، کشاورزی، تجارت، صادرات، پست بانک، توسعه تعاون، پارسیان، سامان، قرضالحسنه مهر ایران، حکمت ایرانیان، دی و سپه و همچنین صندوق مهر امام رضا (ع) به سامانه پرداخت تسهیلات ازدواج متصل هستند.
مهمترین پیشنهادات ارائه شده برای تسهیل در پرداخت ازدواج، اختصاص بخشی از منابع دولت به بانکها در قالب وجوه اداره شده، پرداخت مبلغی به صورت ریالی به بانکها از محل صندوق توسعه ملی، اختصاص یارانه سود تسهیلات به بانکها از طرف دولت بود.