logo

امروز جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳

Friday, 10 January , 2025

سه گروه اصلي مخالف حمله نظامي آمريکا به سوريه کدامند؟

نمايندگان کنگره آمريکا دلايل زيادي براي مخالفت با مداخله نظامي در سوريه دارند، انتخابات مقدماتي کنگره در سال 2014، خستگي از جنگ، تجربه جنگ عراق يا دست رد زدن به سينه اوباما ….   به گزارش گلپانا ، به نقل از خبرگزاري فرانسه؛ مخالفان با حمله نظامي آمريکا به سوريه را سه گروه اصلي تشکيل مي‌دهند […]

تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - شنبه ۱۳۹۲/۰۶/۱۶
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
سه گروه اصلي مخالف حمله نظامي آمريکا به سوريه کدامند؟

1506432_311نمايندگان کنگره آمريکا دلايل زيادي براي مخالفت با مداخله نظامي در سوريه دارند، انتخابات مقدماتي کنگره در سال 2014، خستگي از جنگ، تجربه جنگ عراق يا دست رد زدن به سينه اوباما ….

 

به گزارش گلپانا ، به نقل از خبرگزاري فرانسه؛ مخالفان با حمله نظامي آمريکا به سوريه را سه گروه اصلي تشکيل مي‌دهند که عبارتند از:

-جمهوري خواهان محافظه‌کار تندرو عضو تي پارتي: مدافعان سياست عدم دخالت در امور ديگر کشورها؛ آنها مي‌گويند جنگ داخلي بين سوري‌ها ربطي به آمريکا ندارد، رهبر اين گروه راند پال چشم‌پزشک اهل کنتاکي است که شعارش (در مبارزات انتخاباتي) ممکن است “اول آمريکا” باشد.
– دموکرات‌هاي ضد جنگ: آنها به جنگ عراق و مداخله نظامي در ليبي رأي مخالف دادند و آماده‌اند براي پايبند ماندن به اصول خود به درخواست باراک اوباما نيز رأي مخالف بدهند؛ چند نفر از آنها جرأت خواهند کرد اين کار را بکنند؟ ژوئن 2011، 70 فر از 192 نماينده دموکرات مجلس نمايندگان به قطعنامه‌اي که  سه ماه بعد از عمليات نظامي در ليبي براي تأييد آن به رأي گذاشته شده بود، رأي مخالف دادند.
-جمهوري‌خواهان و دموکرات‌هايي که مدافع سياست مداخله در امور ديگر کشورها هستند اما مي‌گويند اين مناقشه خيلي پيشرفته است و اکنون ديگر براي مداخله آمريکا دير است. آنها مي‌گويند بمباران‌ها ممکن است به نفع تندروها باشد.
مايکل مک‌کول رئيس کميته امنيت داخلي مجلس نمايندگان آمريکا چهارشنبه جان کري وزير امور خارجه گفت: پس از سقوط اسد چه کسي خلأ را پر خواهد کرد.
نظرسنجي‌ها انجام شده، نارضايتي افکار عمومي از به راه افتادن جنگي ديگر را نشان مي‌دهد؛ بر اساس نظرسنجي مؤسسه “گالوپ” که روز جمعه منتشر شد، 51 درصد آمريکايي‌ها با حمله به سوريه مخالفند (36 درصد موافقند). مخالفت با جنگ در آمريکا پيش از آغاز جنگ‌هاي خليج فارس (1991)، کوزوو (1999)، افغانستان (2001) و عراق (2003) هيچگاه به اين ميزان بالا نبود.
به نوشته واشنگتن پست، 224 عضو مجلس نمايندگان (از 433 عضو) بر ضد مداخله نظامي در سوريه موضع گيري کرده‌اند يا قصد دارند بکنند.
بسياري از رأي دهندگان مخالف با جنگ، عقيده خود را از طريق ارسال ايميل يا تماس تلفني به گوش نمايندگان مي‌رسانند يا در مجامع آنها را مورد سؤال قرار مي‌دهند.
حاميان باراک اوباما اذعان دارند که با موافقت با حمله به سوريه رأي‌دهندگان را ناراحت مي‌کنند اما آنها مي‌گويند اعتبار آمريکا به آن بستگي دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد