وي گفت: 26 کانون فرهنگي هنري در شهرستان گلپايگان فعال است که تا پايان امسال شش کانون ديگر به تعداد کانون هاي فرهنگي هنري مساجد اضافه می شود.
تابش با بيان اينکه درصدد هستيم تجهيزات و امکانات کانون هاي فرهنگي و هنري را تا حد امکان افزايش دهيم، افزود: تشکيل يک کانون فرهنگي هنري در مساجد بر عهده امام جماعت و يا فعالان آن مسجد است و درصورتي که امام جماعت و يا فعالان يک مسجد به کانون هاي فرهنگي هنري استان اعلام کنند که در مسجدشان کارهاي فرهنگي انجام مي شود و کارشناسان ثبت و ساماندهي استان در آن مسجد حضور پيدا مي کنند و پس از ارزيابي فعاليت ها مجوز تاسيس کانون فرهنگي هنري را صادر مي کنند.
معاون فرهنگي کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان اصفهان با بيان اينکه اعتباراتي که به هر کانون فرهنگي هنري تخصيص پيدا مي کند منوط به فعاليت آن کانون و ارسال گزارش آن به استان است، اظهار داشت: دهه کرامت، دهه فجر، عيد غدير و مراسم اعتکاف از مهمترين برنامه هاي هر کانون محسوب مي شود که مديرمسئولان هر کانون مي توانند در اين ايام برنامه هاي ويژه اي در مسجد برگزار کنند و گزارش هاي برنامه خود را به صورت مکتوب و مصور به کانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان ارسال کنند.
تابش همچنين به برگزاري گروه هاي سرود، هنرهاي تجسمي و فضاي مجازي و ايجاد وبلاگ ها و تهيه نشريات خبرنامه هاي درون مسجدي تاکيد کرد و گفت: مرکز استان اين آمادگي را دارد که براي چنين برنامه هاي دوره هاي آموزشي براي مدير مسئولان کانون ها برگزار کند.
در ادامه رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي گلپايگان خواستار تعامل بيشتر مديرمسئولان کانونهاي مساجد با يکديگر شد و گفت: با توجه به کمبود بودجه و اعتبارات مي توان با تعامل و همکاري برنامه هاي پربارتري در مناسبت هاي مختلف در کانون هاي مساجد برگزارکند.
محمدحسين محمدي فشارکي بياگفت: با انعقاد تفاهم نامه و همکاري و تعامل و هم افزايي مي توانيم فعاليت کانون هاي فرهنگي هنري مساجد را ارتقا دهيم و جوانان بيشتري را جذب مساجد و کانون هاي فرهنگي هنري نماييم.
درپايان، مديرمسئولان به بيان ديدگاه ها و مشکلات خود پرداختند و خواستار توزيع اعتبارات و امکانات بيشتربه کانون هاي فرهنگي هنري مساجد شهرستان شدند.