به گزارش پایگاه تحلیلی خبری گلپانا شهرستان گلپایگان؛ عباس سلیمی نمین، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران در یادداشتی به موضوع «امامی که دشمن شناخت» پرداخته است:
در سالگرد انقطاع پیوند فیزیکی امامی بی بدیل با امتی کم نظیر، جا دارد به چرایی تداوم ارتباطی معنوی و مستحکم میان آن ها نظری افکنیم. استمرار چنین پیوندی حتی به دور از انتظار قدرت هایی بود که مطالعات عمیقی در این زمینه انجام داده بودند.
تصور مخالفان استقلال ایران این بود که پایگاه مردمی امام ناشی از کاریزمای اوست؛ لذا غیبت فیزیکی به تدریج او را از اذهان محو خواهد کرد. اما اکنون که ربع قرن از این انقطاع می گذرد آن ها اذعان دارند که اصول ترویج شده از سوی وی همچنان سد مستحکمی در برابر هرگونه اقدام برای استحاله نظام اسلامی از درون است.
بسیاری از استحاله شدگان که تا دیروز حفظ ظاهر می کردند و صرفاً به انتقاد از وضع حاضر می پرداختند امروز مجبور شده اند اصول انقلاب اسلامی و در رأس آن امام را مستقیماً مورد تهاجم قرار دهند؛ زیرا با حضور در خارج کشور ناگزیر از تبعیت از یک سیاست واحدند.
اکنون باید دید سیاست هجمه همه جانبه به امام از سوی کسانی که مدعی بودند بنیان گذار انقلاب و مبانی خیزش سراسری ملت را قبول دارند، بر اساس کدام ضرورت ها در دستور کار قرار گرفته است. این که امروز «گنجی»ها و «کدیور»ها با چاپ آثاری تمامی توانشان را در تخریب به ناحق امام به کار گرفته اند نشان از قوت نیست؛ زیرا این جریان استحاله شده دیگر کارایی سابق را نخواهند داشت.
برای غرب مهم بود که این افراد از درون فرو پاشیده، بتوانند در میان صفوف مختلف نیروهای دلسوز کشور کارکرد داشته باشند. قطعاً با آشکار سازی تقابل مستقیم با امام و آرمان هایش به هیچ وجه کارکردی در مسیر استحاله (که بیشترین سرمایه صهیونیست ها و بزرگ سرمایه داران غربی را در ضدیت با استقلال ایران به خود اختصاص داده است) نداشته و اصطلاحاً مهره سوخته تلقی خواهند شد.
با این وجود استیصال دشمنان ایران چنین شتابزدگی را بر آنان تحمیل کرده است. شاید بتوان در فرازی از کتاب خاطرات آخرین رئیس موساد در تهران گوشه ای از خشم آنان از تداوم پررنگ حیات معنوی امام را به نمایش گذاشت: «نکته دیگری که باید آن را نیز بر زبان آورد، این پرسش است که بسیاری، از جمله من، در بررسی ها پیرامون عبرت گیری از واقعه انقلاب ایران و ظهور خمینی، از خود می پرسیم؛ این که اگر هر عاملی، ایرانی یا غربی، تلاش می کرد که روند تاریخ ایران را هنگامی که هنوز احتمال انجام آن وجود داشت تغییر دهد، چه می شد؟ به عبارت دیگر، آیا لازم نبود که خمینی را «ساکت کرد» و او را از راه برداشت تا مانع از وقوع انقلاب شد؟ با گستاخی و شهامت روشن تری بنویسم؛ آیا ضروری نبود که او را نابود کرد… هیچ انسان عاقلی نمی بایست از نابودی خمینی ماتم زده شود. خسارت و دردسر فجایعی که او متوجه ملت ایران، جامعه جهانی و متوجه منطق جهانی کرد، بسیار کم تر می شد. گرفتاری ناشی از راندن او به هر نحوی از صحنه، در مقایسه با آن فجایعی که او عامل آن گردید، حتماً بسیار کم تر می بود. (شیطان بزرگ، شیطان کوچک، الیعرز تسفریر، ترجمه فرنوش رام، چاپ آمریکا، سال 2007م، صص 6- 505)
این که یک مقام برجسته موساد نزدیک به دو دهه بعد از رحلت امام آرزو می کند کاش وی را به قتل می رساندیم به معنای کمرنگ شدن جایگاه این شخصیت بزرگ در ایران و جهان نیست بلکه درماندگی دشمنان بشریت را از تداوم خروش موجی به نمایش می گذارد که امام در میان ملت های تحت ستم «بزرگ سرمایه داران» به وجود آورد.
آیت الله خمینی (ره) با تلاش صادقانه در مسیر احیای کرامت انسان ها (براساس اصولی چون عدالت) بنیان های سرمایه داری جهانی که اساس آن بر تبعیض نژادی و تحقیر وجودی ملت ها برای تبدیل آنان به یک مصرف کننده صرف است را به چالش کشید.
این چالش با فزونی آگاهی ملت ها ابعاد گسترده تری خواهد یافت و برچیده شدن بساط پایگاه افراطی ترین نژادپرستان در دل جهان اسلام از جمله میوه های شیرین آن خواهد بود؛ از این رو صهیونیست ها آشکارترین دشمنی ها را با آرمان های بنیانگذار انقلاب اسلامی دارند.
با قرار گرفتن در مسیر تقویت کرامت انسان ها به این شخصیت بزرگ ادای دین کنیم و باور داشته باشیم که این کرامت جز از طریق دعوت به بازگشت به فرهنگ و موجودی خویش رقم نخواهد خورد.
منبع:تسنیم