logo

امروز چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳

Wednesday, 1 January , 2025

چه نانی بخوریم که چاق نشویم؟

متخصصان سلامت و تغذیه تاکید دارند که اگر از اضافه وزن خود نگران هستید باید در انتخاب نوع نان مصرفی‌تان دقت داشته باشید.

تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - یکشنبه ۱۳۹۳/۰۳/۱۱
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
چه نانی بخوریم که چاق نشویم؟
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری گلپانا شهرستان گلپایگان؛ نتایج یک بررسی نشان می‌دهد افرادی که از نان سفید مصرف می‌کنند نسبت به مصرف کنندگان نان سبوس‌دار بیشتر به اضافه وزن مبتلا می‌شوند. در این بررسی متخصصان به مطالعه عادات غذایی و وزن بیش از 9200 فارغ التحصیل دانشگاه اسپانیا در مدت پنج سال پرداختند.
0447
به گفته متخصصان، افرادی که همزمان از نان سفید و نان سبوس‌دار مصرف کرده بودند در معرض افزایش وزن نبودند در حالی که افرادی که فقط از نان سفید مصرف می‌کردند 40 درصد بیشتر در معرض اضافه وزن و چاقی بودند.
«میگوئل مارتینز گونزالز» از دانشگاه ناوارا اسپانیا گفت: ارتباط قابل توجهی بین مصرف نان سبوس‌دار به تنهایی و چاق شدن وجود نداشت که این امر ممکن است به دلیل نوع کربوهیدرات، محتوای فیبر خوراکی و دیگر ترکیب‌های موجود در نان سبوس‌دار باشد.
منبع:ایسنا

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد