logo

امروز چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳

Wednesday, 8 January , 2025

سمي سفيد رنگ در آجيل شما!

آجیل‌ها به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف می‌توانند انرژی زیادی به ما بدهند ولی باید بدانیم که چطور آنها را بوداده کنیم(تفت دهیم) تا برای بدن ضرر نداشته باشند.

تاریخ انتشار: ۰۶:۵۷ - دوشنبه ۱۳۹۳/۰۱/۱۱
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
سمي سفيد رنگ در آجيل شما!

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری گلپانا شهرستان گلپایگان؛ کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: آجیل به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف و انرژی که در هر ۱۰۰ گرم آن ۶۰۰ کیلوکالری دارد بسیار موثر است. نحوه تهیه آجیل‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است. گاهی به آجیل‌ها مواد رنگی می‌زنند تا رنگین شوند که اگر از مواد غیرخوراکی تهیه شوند از ارزش غذایی آن می‌کاهد.

2137059_654

وی در ادامه افزود: آجیل‌هایی که به صورت شور تهیه می‌شوند برای سلامتی مفید نیستند زیرا ممکن است زمینه‌ساز پرفشاری شوند.

نمک زیاد موجود در آجیل‌ها سبب می‌شود که تعادل آب و الکترولیت در بدن بهم بخورد و باعث فشار خون در افرادی که مستعد هستند را بوجود بیاورد بنابراین در خوردن آجیل شور باید دقت کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

برچسب‌های خبر
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد