دلاورمردی که رفت و فرزندش را ندید

هنوز یک ماه از ربوده شدن جمشید دانایی‌فر نگذشته بود که فرزندش به دنیا آمد و همسرش برای او نام انتخاب نکرد تا جمشید بازگردد.

 به گزارش پایگاه تحلیلی خبری گلپانا [1] شهرستان گلپایگان؛ گروهبان دوم جمشید دانایی فر یکی از پنج مرزبان گروگان گرفته شده توسط گروهک تروریستی بود که توسط اعضای این گروهک معاند به شهادت رسید.
0457 [2]
شهید دانایی‌فر در خانواده ای هشت نفره زندگی می‌کرد و فرزند ششم خانواده است و سه خواهر و چهار برادر داشت مادر وی بر اثر سانحه تصادف از دنیا رفته و پدرش یک سال است که بازنشسته شده است اما بر اثر ناراحتی های روحی مریض احوال است و خبر ربوده شدن جمشید مریضی وی را تشدید کرده است.

شهید دانایی‌فر سربازی‌اش را در کرمانشاه گذراند و بعد از دوران سربازی به استخدام نیروی انتظامی در آمد و برای آموزش به چالوس رفت، حدود یک سال در چالوس دوره‌های آموزشی را گذراند.

وی با قبول شدن در دوره‌ها به عنوان گروهبان دوم مشغول به خدمت شد و پس از سه سال به مرزهای سیستان و بلوچستان آمد و از مرزبانی او در سیستان و بلوچستان دو ماه می‌گذشت که توسط گروهک تروریستی جیش‌الظلم به همراه چهار سرباز دیگر ربوده شد.

هنوز یک ماه از ربوده شدن جمشید دانایی‌فر نگذشته بود که فرزندش به دنیا آمد و همسرش برای او نام انتخاب نکرد تا جمشید بازگردد و او نام پسرش را برگزیند، غافل از آنکه سفر جمشید بازگشتی ندارد.

واکنش نمایندگان مردم سیستان و بلوچستان در پی شهادت مرزبان ایرانی

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: پاکستان باید در قبال شهادت مرزبان ایرانی پاسخگو باشد.

سید باقر حسینی اظهار داشت: گروهک تروریستی جیش‌العدل جا و مکان مشخصی ندارد که بشود به صورت مستقیم با آنها وارد مذاکره شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی افزود: فقط باید از طریق دولت پاکستان موضوع را پیگیری کنیم.

این مسئول با بیان اینکه دولت ایران باید از آنها بخواهد که ما مرزبانان را زنده می‌خواهیم، اذعان داشت: تجربه نشان داده که مملکت ما از ناحیه پاکستان بسیار ضربه خورده است.

حسینی بیان داشت: پاکستان باید در قبال آزادی مرزبانان ایرانی پاسخگو باشد.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دولت ما باید از پاکستان سلامت سایر مرزبانان را مطالبه کند؛ در غیر این‌صورت بر خود واجب می‌دانیم وارد عمل شویم، چراکه امنیت کشور ما از ناحیه پاکستان مورد تهدید قرار گرفته است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: کشور پاکستان که ارتش و نیرو دارد چرا هیچ اقدامی برای مقابله با تروریست‌های تکفیری نمی‌کند؟ اگر نمی‌تواند وارد شود، اجازه بدهد ما وارد عمل شویم.

دستگاه دیپلماسی باید پاسخگوی نتیجه رایزنی‌های خود باشد

نماینده مردم سراوان در مجلس نیز گفت: دستگاه دیپلماسی باید پاسخگوی نتیجه رایزنی‌های خود باشد.

هدایت‌الله میرمرادزهی اظهار داشت: با توجه به رایزنی‌هایی که در سطح کشور، وزارت امور خارجه، دیپلماسی خارجی و استانی شده بود که مرزبانان ما به سلامت به آغوش خانواده بازگردند، متاسفانه خبر ناگوار شهادت یکی از آنها به ما رسید.

وی گفت: ما نمایندگان مردم در مجلس به عنوان خادمین مردم نتیجه این همه رایزنی را می‌پرسیم و مسئولان امنیتی و وزارت خارجه باید پاسخگو باشند.

میرمرادزهی ادامه داد: تعبیر ما این بود که دولت و دستگاه دیپلماسی مشکل را حل می‌کند، اما امروز که خبر ناگوار شهادت یکی از مرزبانان را شنیدیم برای ما سئوال ایجاد شد که چگونه نتیجه رایزنی‌ها امروز این‌گونه جواب داد.

خواسته گروهک تروریستی چیست؟

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: گروهک تروریستی موسوم به جیش‌العدل هیچ خواسته رسمی از ایران نداشته است.

حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی در زمینه خواسته‌های گروهک تروریستی از ایران برای آزادی مرزبانان اظهار داشت: گروهک تروریستی جیش‌العدل هیچ خواسته رسمی از ایران نداشته است.

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان بیان کرد: این گروهک تروریستی است و خواسته‌های آن غیر منطقی است.

وی گفت: اقدامات و خواسته‌های این گروهک کاملا ایذایی است.

منبع: فارس