هوش مصنوعي، ابزاري براي صرفه‌جويي

تهران – محققان دانشگاه كارنگي ملون پنسيلوانيا، موفق به توليد نرم افزاري شده اند كه با استفاده از هوش مصنوعي نحوه مصرف انرژي را كنترل مي كند. به گزارش روز يكشنبه گروه اخبار علمي ايرنا از پايگاه ساينس، اين نرم‌افزار هوشمند مي‌تواند ويژگي‌ها و مبالغ موردنظر كاربر را براي ميزان انرژي مصرفي دريافت كرده و […]

80786945-4791849 [1]تهران – محققان دانشگاه كارنگي ملون پنسيلوانيا، موفق به توليد نرم افزاري شده اند كه با استفاده از هوش مصنوعي نحوه مصرف انرژي را كنترل مي كند.

به گزارش روز يكشنبه گروه اخبار علمي ايرنا از پايگاه ساينس، اين نرم‌افزار هوشمند مي‌تواند ويژگي‌ها و مبالغ موردنظر كاربر را براي ميزان انرژي مصرفي دريافت كرده و مناسب‌ترين پيشنهاد را از بين تامين‌كنندگان انرژي انتخاب كند.
اين نرم‌افزار هوشمند تمام رفتارهاي كاربر را بررسي كرده و آن‌ها را تحليل مي‌كند، سپس با در نظر گرفتن اطلاعات ورودي كاربر در خصوص مبلغ و نحوه استفاده از انرژي، به سراغ موسسات تامين انرژي و پيشنهادهاي آن‌ها مي‌رود. اين نرم‌افزار قابليت بازخواني ايميل‌ها و تمام پيشنهادات ارسالي توسط موسسات تامين انرژي را دارد.
همچنين تحليل طرح‌هاي پرداخت و ويژگي‌هاي ارائه شده توسط هر موسسه توسط اين نرم افزار امكان پذير است و مي‌تواند مناسب‌ترين طرح را براي كاربر انتخاب كند.
با وجود اين كه نرم‌افزار هوشمند موردبحث موجب صرفه‌جويي در زمان و هزينه‌هاي كاربر مي شود، هدف از توليد آن ايجاد امكان رقابت براي تامين‌كنندگان جديد در شبكه انرژي بوده است.
لازم به ذكر است كه در بسياري از كشورهاي جهان، تامين انرژي توسط بخش خصوصي انجام مي‌شود و موسسات و شركت‌هاي متعددي در اين زمينه با يكديگر رقابت مي‌كنند.