در این میان یکی از موضوعاتی که در این جمع به آن پرداخته شد این بود که ما چه تحریم باشیم یا نباشیم، نیازمند این هستیم که یک اقتصاد مقاوم در برابر تهدیدها و تحریم ها، فشارها و بحران های اقتصادی داشته باشیم تا اقتصاد کشور در حوادث غیر مترقبه از آسیب پذیری کمتری برخوردار شود. در بیانات ایشان کاملاً مشخص است که مسئولان قوه مجریه مسئولیت سنگینی را بر عهده دارند و باید نقشه راهی را که ترسیم شده است، تبدیل به برنامه کنند و برنامه ها را در تمامی سطوح حرکت دهند تا در دراز مدت تبدیل به فرهنگ اقتصاد مقاومتی می شود.
در واقع باید گفت که مقام معظم رهبری روز گذشته از یک زاویه دیده الگوهای سبک زندگی صحیح در کشور را در 10 شاخص مطرح کردند که برای شکل گیری اقتصاد مقاومتی این شاخص ها باید در جامعه جاری و ساری شود. برای پیاده سازی این سبک زندگی جدید قوه مقننه باید قوانینی را تصویب کند یا برخی از قوانین دست وپاگیر را تغییر دهد تا اقتصاد مقاومتی به سهولت در جامعه عملیاتی شود.
قوه قضاییه نیز بر حسب وظیفه ذاتی خود باید از رانت خواری ها جلوگیری کند؛ البته نظارت کلی بر اجرای صحیح اقتصاد مقاومتی بر عهده مجمع تشخیص مصلحت نظام گذاشته شده است واین نهاد باید شاخص هایی را برای نظارت تعیین کند. با توجه به جلسه دیروز به نظر می رسد ما وارد فاز عملیاتی اقتصاد مقاومتی شده ایم؛ چرا که مقام معظم رهبری در این دیدار مطرح کردند: «با اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، شاخص هایی همچون رشد اقتصادی، تولید ملی، عدالت اجتماعی، اشتغال، تورم و رفاه عمومی بهبود خواهد یافت و رونق اقتصادی بوجود خواهد آمد.»
منبع:روزنامه رسالت