logo

امروز چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳

Wednesday, 8 January , 2025

«نه» بزرگ عزت به منتقدان ژنو برای اصلاح طلبان گران تمام شد

اصلاح طلبان مدعی شدند که پاسخ منفی رئیس سازمان صداوسیما برای حضور منتقدان توافق ژنو در رسانه ملی یک اقدامی تاکتیکی از سوی ضرغامی برای نشان دادن ژست بی طرفی است.

تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - سه شنبه ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
«نه» بزرگ عزت به منتقدان ژنو برای اصلاح طلبان گران تمام شد
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری گلپانا شهرستان گلپایگان؛ یک روزنامه اصلاح طلب در گزارشی با اشاره به پاسخ منفی رئیس سازمان صداوسیما برای حضور منتقدان توافق زنو در رسانه ملی، مدعی شد که این اقدام، اقدامی تاکتیکی از سوی عزت الله ضرغامی برای نشان دادن ژست بی طرفی است.
026
اصلاح طلبان که طی هفته ها و ماه های گذشته در مطالب مختلفی هجمه به رسانه ملی را در دستور کار خود قرار داده بودند در تلاش هستند که رسانه ملی را همسو با دیدگاه های خود کرده و زمینه برنامه های انتقادی و چالشی این سازمان را از بین ببرند.
در همین حال پاسخ منفی عزت الله ضرغامی به برخی از نمایندگان مجلس که از وی خواستار حضور منتقدان توافق ژنو در برنامه های صداوسیما شده بودند، موجب شد که جریان اصلاح طلب در این زمینه با آَشفتگی رفتار کرده و مصلحن اندیشی ضرغامی بنا به لحاظ کردن منافع ملی را اقدامی تاکتیکی قلمداد کنند.
در همین رابطه روزنامه آرمان در گزارشی تحت عنوان«نه بزرگ «عزت» به منتقدان دولت»، مدعی شد که ضرغامی خود را میانه رو می داند ولی رفتارهای نشان نمی دهد که وی بی طرف باشد.
این روزنامه در ادامه با ضمن هجمه دوباره به سازمان صداوسیما مدعی شد که این رسانه ملی در دولت گذشته نقش رفوگر را داشته و در دولت یازدهم نیز به ایجاد چالش با آن پرداخته است.
آرمان همچنین مدعی شده است که سازمان صداوسیما توسط گروه های مختلف اصولگرا مدیریت و اداره می شود.
این روزنامه اصلاح طلب در ادامه با اشاره به این که تغییراتی در سیاست صداو سیما ظاهر شده و رسانه ملی به پوشش ویژه سفراستانی دولت و برنامه های رئیس جمهور در این سفر پرداخته چند گمانه را در این زمینه مطرح کرد.
آرمان در این زمینه نوشت:درباره این عملکردهای صدا و سیما می‌توان چند گمانه را مطرح کرد که نخستین آن، تلاش برای بازسازی اعتماد و تعامل این سازمان است، چرا که با روی کار آمدن دولت یازدهم و صراحت پاستورنشینان دولت تدبیر و امید، برخی ضعف‌ها و کاستی‌های این سازمان بیشتر نمایان شد و آنها به دنبال بازسازی خود هستند. گمانه دوم هم تغییر رویکرد رسانه ملی به سمت درخواست‌های مردمی است. گمانه دیگر هم جلوگیری از التهاب در فضای جامعه است. بدین نحو که شاید این افراد با حضور در رسانه ملی به اظهاراتی بپردازند که آرامش جامعه در روزهای آخر سال دچار نوسان شود و ضرغامی به خوبی می‌داند در صورت وقوع چنین اتفاقی او مقصر اصلی شناخته خواهد شد.
گفتنی است گرچه این روزنامه اصلاح طلب تلاش دارد تا ضرغامی را متهم به اتخاذ سیاست های تاکتیکی نماید اما در عین حال کاملا مشهود است که این روزنامه تلاش دارد تا تصریح کند که رسانه ملی در برابر فشارهای دولت و اصلاح طلبان سر تسلیم فرودآورده است.

 

منبع: سراج24

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد