به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان گلپایگان؛ این عنصر افراطی جبهه منحله مشارکت این بار در همایش اصلاحطلبان همدان، این مواضع توهین آمیز را اتخاذ کرده است.
سعید رضویفقیه ابتدا با ترسیم تاریخ کشور در دوره پادشاهان قاجار و پهلوی، دوران پس از انقلاب را هم در همان چارچوب پادشاهی طاغوتی قرار داده و آن را حکومت فردی و دیکتاتوری دانسته و به گستاخی به مقامات عالی رتبه نظام پرداخته است.
وی در سخنانی عجیب عنوان کرد: این حکومت علوی امروز میثم تمارش بابک زنجانی و مالک اشترش هم سعید مرتضوی است، پس اگر ما حکومت اموی تاسیس میکردیم قرار بود با چه کسانی مواجه بشویم!
طرح موضوع افراطی درباره رهبری نظام در آينده و انحراف از اصول و خط امام (ره) و در ادامه حمله تند به شورای نگهبان با عبارات توهین آمیز از دیگر مواضع رضوی فقیه بوده است. وی در عبارات اهانتباری گفته است: 12 نفر آدمی که کمتر از من و شما راجع به مصلحت خودشان نمیتوانند تصمیم گرفته و مصلحت زندگی خودشان را بفهمند، چه طور در مورد منفعت و مصلحت 70 میلیون جمعیت تصمیم گرفتند!
وی مجالس شورای اسلامی بعد از مجلس ششم و مجلس خبرگان را فرمایشی توصیفه کرده و مدعی شد: مجلس هفتم خانه نمایندگان ملت نبود، خانه نمایندگان حکومت بود، مجلسهای
یکی از عناصر افراطی جبهه منحله مشارکت در جمع اصلاحطلبان همدان اظهارات فتنهانگیزانهای را بیان کرد.
بعدی هم این طور است.
وی در ادامه به تطهیر فتنهگران و فتنه ۸۸ پرداخته و آن را یک مطالبه عمومی و جنبش بر حق انتقادی تعبیر کرده (!) و آن را ادامه انقلاب مشروطه و نهضت ملی شدن صنعت نفت دانسته و میگوید: اگر بعد از انقلاب مشروطه با نهضت ملی شدن نفت مواجه میشویم، یا بعد با قیام ۱۵ خرداد و سپس با انقلاب اسلامی و پس از آن با جنبش اصلاحات در ۷۶، حوادث ۸۸ و پس از آن با انتخابات سال ۹۲ مواجه شدیم همه به این خاطر است که ما یک مطالبه عمومی داریم که جواب نگرفته است.
این فعال تندرو در ادامه مدعی میشود: اگر پرونده سال ۸۸ بسته شده بود چرا عکس رهبران جنبش اعتراضی بعد از انتخابات سال ۹۲ در دستهای جمعیت است!
رضوی فقیه همچنین با اشاره این که نظامی که از دلش کهریزک بیرون بیاید، نظام دوست داشتنی نیست، افزود: نظامی که از دلش حصر بیرون بیاید محبوب نیست!
هجمه آزادانه و بدون کوچکترین ملاحظه به اساس و اصول نظام و انقلاب و مقامات ارشد کشور جای تعجب فراوان است؛ به نظر می رسد طیف فتنه گر و ضدانقلاب روی کار آمدن دولت یازدهم را به معنای مهیا شدن فضای مجدد هجوم به اصول انقلاب و اسلام احساس کرده اند.
بر این اساس ضروری است که دستگاههای امنیتی و قضایی در این حوزه اقدامات موثری و ملموسی انجام دهند که فتنه گران باز هم دچار توهم سال 88 و دوران اصلاحات نشوند.
رضوی فقیه از اعضای آشوب طلب دفتر تحکیم در دهه ۷۰ بود که به حزب مشارکت نزدیک شد و به مأموریت از این حزب تندرو در انتخابات سال ۸۸ وارد ستاد اصلی کروبی شد تا در حلقهای با حضور عناصری تندروی دیگر کروبی را برای القای تقلب و انتشار شایعه و ایجاد تشنج مدیریت کنند. وی پس از حوادث فتنه ۸۸ به پاریس رفت و دو سال بعد به کشور بازگشت.