جشنواره غذاهای بومی و محلی در گلپایگان برگزار شد

جشنواره غذا هاي بومي و محلي با هدف نمايش فرهنگ و سنن غذايي و نشان دادن ابتكار هاي آشپزي در گلپایگان برگزار شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری [1] شهرستان گلپایگان؛ در این جشنواره که به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور جمعی از مسئولان ،دانش آموزان و معلمان گلپایگانی و به منظور احیای هرچه بیشتر غذاهای سنتی و بومی و ترویج غذاهای سالم و سنتی در دبیرستان دخترانه حضرت خدیجه(س) گلپایگان برگزار شد، دانش آموزان گلپایگانی با طبخ انواع غذاهای محلی سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

0454 [2]

آش ترخیه، آش رشته گندی، حلیم بادمجان، آبگوشت، کوفته، دلمه، شله زرد از جمله غذاهای بومی و محلی شهرستان گلپایگان است که در این جشنواره توسط دانش آمزان طبخ و در معرض دید عموم قرار گرفته بود.