logo

امروز سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

Tuesday, 7 January , 2025

به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر؛

جشنواره غذاهای بومی و محلی در گلپایگان برگزار شد

جشنواره غذا هاي بومي و محلي با هدف نمايش فرهنگ و سنن غذايي و نشان دادن ابتكار هاي آشپزي در گلپایگان برگزار شد.

تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - جمعه ۱۳۹۲/۱۱/۱۸
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
جشنواره غذاهای بومی و محلی در گلپایگان برگزار شد

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان گلپایگان؛ در این جشنواره که به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور جمعی از مسئولان ،دانش آموزان و معلمان گلپایگانی و به منظور احیای هرچه بیشتر غذاهای سنتی و بومی و ترویج غذاهای سالم و سنتی در دبیرستان دخترانه حضرت خدیجه(س) گلپایگان برگزار شد، دانش آموزان گلپایگانی با طبخ انواع غذاهای محلی سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

0454

آش ترخیه، آش رشته گندی، حلیم بادمجان، آبگوشت، کوفته، دلمه، شله زرد از جمله غذاهای بومی و محلی شهرستان گلپایگان است که در این جشنواره توسط دانش آمزان طبخ و در معرض دید عموم قرار گرفته بود.


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد