به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان گلپایگان؛ در این جشنواره که به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور جمعی از مسئولان ،دانش آموزان و معلمان گلپایگانی و به منظور احیای هرچه بیشتر غذاهای سنتی و بومی و ترویج غذاهای سالم و سنتی در دبیرستان دخترانه حضرت خدیجه(س) گلپایگان برگزار شد، دانش آموزان گلپایگانی با طبخ انواع غذاهای محلی سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.
آش ترخیه، آش رشته گندی، حلیم بادمجان، آبگوشت، کوفته، دلمه، شله زرد از جمله غذاهای بومی و محلی شهرستان گلپایگان است که در این جشنواره توسط دانش آمزان طبخ و در معرض دید عموم قرار گرفته بود.