logo

امروز شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳

Saturday, 4 January , 2025

به بهانه روز جهانی مساجد؛

نتوانسته ایم مزه اسلام و دین را به دیگران بچشانیم

رئیس ستاد اقامه نماز با تاکید بر اینکه اساتید بسیجی جوهر اسلامی کردن دانشگاه ها را داشته باشند، گفت: نتوانسته ایم مزه اسلام و دین را به دیگران بچشانیم. به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان گلپایگان از مشهد، حجت الاسلام محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز شب گذشته(29 مرداد) در چهاردهمین بسیج اساتید کشور اظهار […]

تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - چهارشنبه ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
نتوانسته ایم مزه اسلام و دین را به دیگران بچشانیم

61033رئیس ستاد اقامه نماز با تاکید بر اینکه اساتید بسیجی جوهر اسلامی کردن دانشگاه ها را داشته باشند، گفت: نتوانسته ایم مزه اسلام و دین را به دیگران بچشانیم.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان گلپایگان از مشهد، حجت الاسلام محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز شب گذشته(29 مرداد) در چهاردهمین بسیج اساتید کشور اظهار کرد:علامت مومن واقعی را الگو شدن برای دیگران است.

وی با بیان این مطلب که برای انجام اقدامات بزرگ و اساسی باید جوهر انجام آن کار را داشت و افزود: اساتید بسیجی در شهرهای خود جوهر تشکیل جلسات تفسیر و ترجمه قرآن و نهج البلاغه را در حد یک تا پنج دقیقه در هر جلسه راه اندازی کنند.

حجت الاسلام قرائتی با اشاره به اینکه اساتید بسیجی جوهر اسلامی کردن دانشگاه ها را داشته باشند، افزود: اساتیدی که خود راجع به نماز تحقیق و پژوهش جامعی نداشته اند چگونه می توانند دانشجویان و شاگردان خود را به نماز سوق دهند.

رئیس ستاد اقامه نماز با بیان این مطلب که نیاز همسری سومین نیاز اساسی انسان است بنابراین اساتید بسیجی دانشجویان خود را به ازدواج ترغیب نمایند خواستار تشکیل ستاد ازدواج آسان برای جوانان در کشور شد.

وی با بیان اینکه باطن و فطرت جوانان خوب است اما جوانان به شدت روحیه ای آسیب پذیر دارند، تصریح کرد: در دوره کنونی که هجوم فساد از طریق ماهواره ها، سایت ها، اینترنت و غیره بسیار بالاست، وظیفه و مسئولیت بسیج اساتید برای راهنمایی و ارشاد جوانان سنگین تر است.

مدرس برنامه تلویزیونی درس هایی از قرآن با اشاره به این مطلب که اساتید در طول روز فاصله هایی هر چند کوتاه را برای گفتگو چهره به چهره با دانشجویان خود داشته باشند، گفت: اساتید دانشگاه ها اثر بخشی بیشتری نسبت به والدین و آموزش و پرورش به دانش آموزان و دانشجویان دارند بنابراین اساتید دانشگاه ها شماره تماس اسلام شناسی را داشته باشند تا با مواجه با مشکلات دینی به آن ها مراجعه داشته باشند.

این مفسر قرآن کریم بیان داشت: پیش از انقلاب اسلامی قوانینی نظیر بالا بودن سن اساتید، احداث دانشگاه ها در مرکز شهر و غیره بر دانشگاه ها حاکم بود، اما با پیروزی انقلاب برخی از قوانین که جایگاه مناسبی در جامعه نداشتند، لغو شد.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی نیز برخی قوانین همچون اختلاط دختر و پسر در دانشگاه ها قفل های جدیدی را بر قوانین دانشگاه ها حاکم کرد، اظهار داشت: اختلاط دختر و پسر در دانشگاه جدا از بحث غیر اسلامی بودن باعث می شود دانشجویان در دانشگاه ها تمرکز خود را از دست بدهند.

وی در ادامه با انتقاد بر این مسئله که درس عربی در مدارس کشور تدریس می شود اما دانش آموزان توان قرائت قرآن را به صورت صحیح ندارند، گفت: متاسفانه در کشور ما که کشوری اسلامی است نتوانسته ایم مزه اسلام و دین را بچشیم و نه آن را به دیگران بچشانیم.

رئیس ستاد اقامه نماز با بیان اینکه نکات علمی و اخلاقی بسیاری در قرآن وجود دارد که بسیاری از آن ها نیز تاکنون از چشم مفسران مخفی مانده است، گفت: 2 هزار و 700 نکته حقوقی در قرآن وجود دارد که به ذهن هیچ حقوقدانی نخواهد رسید.

حجت الاسلام قرائتی با اشاره به این مطلب که در دنیا مشکل اخلاق و تهذیب وجود دارد و این سرطان اخلاقی از فساد نیز بالاتر است، گفت: متاسفانه هرچه میزان سواد فرزندانمان بیشتر می شود، نسبت به والدین، اساتید و مربیان خود کمتر احترام قائل بوده و این به خاطر عدم پرورش و تربیت در محیط های اجتماعی است.


دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد