logo

امروز سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳

Tuesday, 7 January , 2025

اذعان بی سابقه سایت دولتی “آل سعود” به حقانیت تشیع + سند

یک سایت وابسته به دولت عربستان در اقدامی کم نظیر، روایتی از رسول خدا (ص) را که بر اولویت امیر مؤمنان علی بن ابی طالب (ع) و حقانیت تشیع تاکید دارد، منتشر کرد. به نقل از شبکه العالم ; سایت موسوم به “الاسلام” که عنوان “وزارت شؤون اسلامی و اوقاف و ارشاد” عربستان را بر بالای […]

تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - چهارشنبه ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
اذعان بی سابقه سایت دولتی “آل سعود” به حقانیت تشیع + سند

یک سایت وابسته به دولت عربستان در اقدامی کم نظیر، روایتی از رسول خدا (ص) را که بر اولویت امیر مؤمنان علی بن ابی طالب (ع) و حقانیت تشیع تاکید دارد، منتشر کرد.

به نقل از شبکه العالم ; سایت موسوم به “الاسلام” که عنوان “وزارت شؤون اسلامی و اوقاف و ارشاد” عربستان را بر بالای صفحه خود دارد، امروز (چهارشنبه) در تفسیر آیه مشهور «إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ أُولَئِكَ هُمْ خَيْرُ الْبَرِيَّةِ»  (آیه 7 سوره مبارکه بیّنه)، و در بیان معنای عبارت «خیر البریة»، به نقل از تفسیر طبری، روایتی را از رسول خدا (ص) ذکر کرده که در آن، پیامبر (ص) به امیر مؤمنان (ع) می فرماید: ای علی! “خیر البریة” تو و شیعیانت هستید.
اعتراف بی سابقه سایت دولتی عربستان به حقانیت تشیع
برخی از منابع خبری، اقدام مذکور را موجب بروز واکنش های بی سابقه در سایت های ارتباط اجتماعی دانسته اند.
به نوشته این سایت سعودی، در تفسیر طبری روایت مذکور چنین آمده است: ابن حُمید به نقل از عیسی بن فرقد، از ابی جارود، از محمد بن علی [ع] آورده است: رسول خدا (ص) در تفسیر ﴿أُولَئِكَ هُمْ خَيْر الْبَرِيَّة﴾ به علی فرمود: “خیر البریه” تو و شیعیانت هستید.
این در حالی است که عده ای با تکیه بر اوهام و افسانه های ساختۀ ذهن خود، همواره تلاش کرده اند ظهور تشیع را به سده های پس از رحلت پیامبر (ص) نسبت دهند، در حالی که این روایت مورد پذیرش اهل سنت، یکی از ده ها سندی است که ثابت می کند “شیعیان علی (ع)” در زمان حیات پیامبر (ص) شناخته شده بوده اند و آن حضرت بارها علی (ع) و شیعیانش را به برترین اوصاف ستوده و به آنان وعدۀ رحمت و مغفرت داده است؛ و اصولا پس از پیامبر (ص)، جز پیروی از علی (ع) راه و روش دیگری متصور نبوده و آنان که بر خلاف این نظری دارند، باید توضیح دهند که برای اثبات حقانیت راه و عقیده خود چه سند قابل پذیرشی دارند؟
 

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد