معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: نظر به تجربیات موجود و بررسیهای جدید و با همکاری شورای فرهنگی اجتماعی زنان، در حال تدوین و تعریف یک ساختار مناسب در حوزه زنان کشور هستیم و تصمیم داریم این ساختار متناسب با مأموریت ویژه هر دستگاه تنظیم شود و نیازی به همشکل سازی این ساختار وجود ندارد.
مولاوردی افزود: ساختار حوزه زنان، وظیفه نظارت راهبردی بر جریان حوزه زنان و خانواده در کشور و در دستگاههای اجرایی و استانها را عهده دار است و ما تا اطلاع ثانوی نیاز به تشکیلات مستقل در این حوزه داریم.
وی افزایش آمار دختران تحصیلکرده و دارای مطالبات، تجرد قطعی و بالا رفتن سن ازدواج دختران را به عنوان مسائل مطرح جهت پیگیری در حوزه خاص زنان معرفی و خاطرنشان کرد: حل بسیاری از موارد پیش رو در گرو حل مسائل در فضای عمومی کشور است.
معاون رئیس جمهور گفت: با توجه به برنامههای ارائه شده از سوی رئیس جمهور، در حال تدوین شاخصهای مربوط به حوزه زنان و خانواده و ارتقای این شاخصها هستیم و در این مسیر جویای نظرات و پیشنهادات بازوهای اجرایی خود در این حوزه در سراسر کشور میباشیم.
وی با اشاره به اینکه با تکیه بر نظرات مراجع دینی، حقوقی، سیاسی و مردمی و با مشی اعتدال به سمت و سوی تعادل و توازن جنسیتی پیش میرویم ابراز امیدواری کرد بهزودی مردم استان خوزستان از برکات این سفر و اقدامات صورت گرفته بهرمند شوند.