به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان گلپایگان ؛ معاون آموزشی، پژوهشی و برنامهریزی اداره کل فنی و حرفهای اصفهان گفت: با ارائه آموزش های مهارتی به جوانان به ایجاداشتغال پایدارکمک کرده وازمهاجرت آنها به شهرهای بزرگ جلوگیری کرده ایم.
آرش اخوان طبسی در نشست ستاد مهارت که در سالن اجتماعات فرمانداری گلپایگان برگزار شد،اظهارداشت:جوانان با ارزش ترین سرمایه کشورهستند،اظهارداشت: با ایجادفرهنگ مهارت آموزی و متناسب بانیاز جامعه می توانیم برای جوانان اشتغال پایدار فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: بایدفرهنگ مهارت آموزی درجامعه نهادینه و بین مردم وسازمان فنی وحرفه ای ارتباط بیشتری برقرارشود.
اخوان طبسی افزود: به علت شرایط اقتصادی نامناسب، نبود اشتغال و برنامهریزی برای این قشر فعال از جامعه به یکی از دغدغههای دولتمردان تبدیل شده است.
معاون آموزشی ،پژوهشی وبرنامه ریزی اداره کل فنی وحرفه ای اصفهان گفت:برگزاری کلاس های مهارتی فنی وحرفه ای گامی درجهت جلوگیری ازمهاجرت به شهرها است وبا ایجاداشتغال پایدارازمهاجرت جوانان به شهرهای بزرگ جلوگیری می کنیم.
اخوان بابیان اینکه سازمان آموزش فنی وحرفه متولی آموزش ومهارت فنی وحرفه ای درکشوراست ،تصریح کرد:دراستان اصفهان 54مرکز ثابت فنی وحرفه ای و یک هزارو200آموزشگاه فعال مشغول خدمت رسانی هستند.
وی افزود: طی 9 ماه امسال در استان اصفهان 7میلیون نفرساعت آموزشهای فنی و حرفهای را گذراندهاند.
آرش اخوان طبسی تصریح کرد:دشتگاههای اجرایی همانند کارخانه ها،واحدهای تولیدی وخدماتی،سایرنهادهاوارگانها باجمع آوری نیازهای خود واعلام به سازمان فنی وحرفه ای بسیاری ازدغدغه های کشوربرطرف می شود.
معاون آموزشی پژوهشی وبرنامه ریزی فنی وحرفه ای اصفهان گفت:چالش اصلی فنی و حرفهای را عدم اطلاع دقیق از نیاز واقعی بازار است.
وی با بیان اینکه مهم ترین اولویت برگزاری دوره های آموزشی صنعت ، کشاورزی ودام پروری در شهرستان گلپایگان است،تصریح کرد: اداره گل فنی وحرفه ای آماده برگزاری این دوره ها است.
وی گفت: آموزش ویژه فنی و حرفهای در زندان و پادگانها در رشتههایی مانند خیاطی، رایانه، برق کلاسهای آموزشی و مهارتی در همان مکانها برگزار میشود.
معاون فرمانداری گلپایگان در ادامه، تأکیدکرد: لزوم مهارتآموزی در جامعه و ترویج آموزشهای مهارتهای فنی و حرفهای در جامعه ضروری است.
محمدسعیدطاهری تأکیدداشت: شهرستان گلپایگان قطب کشاورزی و دامپروری استان محسوب وجهاد کشاورزی و فنی و حرفهای با همکاری یکدیگر در برگزاری کلاسهای آموزشی و ایجاد مهارت و ارتقای سطح بهرهوری به این قشر از جامعه کمک کنند.
رئیس اداره آموزش فنی و حرفهای گلپایگان نیز در این نشست بیان کرد: در شهرستان گلپایگان هفت کارگاه آموزشی در رشتههای تراشکاری، اتومکانیک، برق خودرو، جوشکاری، یارانه و نقشهکشی و 22 آموزشگاه آزاد به فعالیت مشغول هستند.
محمدحسین شفیعی افزود: طبق تعهدات آموزشی ابلاغ شده از طرف استان اصفهان شهرستان گلپایگان طی 9 ماهه گذشته موفق شده است به 82 درصد از تعهداتش عمل کند و امیدواریم تا پایان سال به 100 درصد تعهدات آموزشی جامه عمل بپوشانیم.