logo

امروز دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳

Monday, 6 January , 2025

یوم الله نهم دی ماه؛

روزی که جهان مبهوت بصیرت و ولایتمداری ایرانیان شد

علی محمد اسدی

تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - چهارشنبه ۱۳۹۲/۱۰/۴
مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه
روزی که جهان مبهوت بصیرت و ولایتمداری ایرانیان شد

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان گلپایگان ؛ تاریخ پویا و شکوهمند انقلاب اسلامی ایران همواره سرشار از وقایع و رخدادهایی بوده است که هر یک به تنهایی برگی است زرین در حرکت مقتدر و عزتمندانه مردمان دیار ایران زمین به سمت اهداف عالی این نظام شکوهمند.

31866

در این میان برخی از حوادث و رخدادها آنچنان برجسته و شاخص است که کمتر کسی در داخل و حتی خارج از مرزهای این سرزمین شکوهمند آن را از خاطر خواهد برد.

نهم دیماه 1388،روزی که به وقوع پیوست تا بار دیگر جهان درخشش بصیرت و ولایتمداری ایرانیان را به نظاره بنشیند.روزی که فتنه های دشمنان را درهم شکست و پوزه اجانب و مستکبران عالم را در لجن کشید.

البته اگر تحليلي عميق از اغتشاشاتي كه حركت پرشور مردم در نهم دي ماه بدانها خاتمه بخشيد، نداشته باشيم، ممكن است تصور كنيم كه عده‌اي از كساني كه نامزد انتخاباتي‌شان راي نياورده بود – آنچنان كه در بسياري از كشورها متداول است- به عنوان اعتراض به خيابان‌ها آمدند و راهپيمايي كردند اما اگر مروري بر روند امور كشور و برنامه‌ريزي‌هاي نرم و گسترده دشمنان طي سال‌هاي پس از دفاع مقدس داشته باشيم، ابعاد و اهميت حضور سرنوشت‌ساز و شكوهمند مردم در نهم دي ماه آشكارتر خواهد شد.

دشمنان قسم خوردن نظام مبارک اسلامی همواره در تلاش بوده اند تا گاه و بی گاه با پیدا کردن فرصت ضرباتی وارد کنند و انقلاب پیشرو اسلامی را از مسیر خود منحرف نمایند.

پس ار برگزاری دهمین مرحله از انتخابات ریاست جمهوری دشمن که از ماه ها قبل طراحی و برنامه ریزی کرده بود،حالا آماده بود تا به وسیله افراد خودباخته در داخل کشور مقاصد خود را پیاده نماید.

از همان روز آغاز رای گیری و در حالی که هنوز نتایج مشخص نیست یکی از نامزدها خود را برنده اعلامی می کند و هر نتیجه ای به غیر از برنده شدن خود را تقلب در انتخابات می داند.

این ادعای خیالی و بهانه دروغین وقوع تقلب، دست مایه ای می شود برای آنکه دست نشانده های استکبار و عوامل دشمن در داخل مردم را به آشوبهاي خياباني دعوت کنند.

عده ای که هنوز عمق موضوع را نمی دانند و به نوعی فریب خورده اند،به خیابن می آیند.مدتي كوتاه اين به ظاهر تجمعات به سمت ساختارشكني و هنجارشكني سوق پيدا كرد. رفتارهاي ساختارشكنانه و آمريكا پسند فتنه‌گران تا آنجا ادامه پيدا كرد كه در روز قدس با روزه‌ خواري به نفع اسرائيل شعار سردادند؛ در روز 13 آبان به حضرت امام اهانت كردند و در روز عاشورا با فضاحت تمام به حضرت امام حسين(ع) بدترين اهانت‌ها را روا داشتند. هدف دشمنان از غائله‌سازي در روز عاشورا مبتني بر يك هدف از پيش طراحي شده براي فروپاشي نظام بود كه به تناسب آن همه ظرفيت‌ها هم به كار گرفته شده بود و در اين ميان كافي بود تا توده‌هاي اجتماعي نيز همانند برخي از خواص جامعه كه هنوز در تشخيص موضوع و مسئله مشكل داشتند، مرعوب شوند و عقب بنشينند و در آن صورت بود كه برنامه طراحي شده دشمن به هدف مي‌نشست و گام اصلي خود را پس از آن حادثه برمي‌داشت.

وقتی مردم می بینند که دیگر آن شعارهای روز های اول جای خود را داده به مخالفت با نظام اسلامی،مخالفت با امام حسین(ع)،مخالفت با ولایت،مخالفت با تمام آن آرمان هایی که مردم این مرز و بوم برای آنها جان داده اند دیگر تامل و درنگ را جایز نمی شمارند.

مردم مسلمان ايران با درك درست زمان و مكان و با هوشياري و بصيرت در روز 9 دي به خیابان ها آمدند و حماسه‌اي را خلق كردند كه تمام نقشه‌هاي فتنه‌گران و حاميان خارجي آنها را برهم زد. حماسه 9 دي از دو جهت قابل توجه است؛

اول آنکه مردم خودجوش به خیابان ها می آیند فتنه گران را محکوم می کنند و حماسه ای دهها میلیونی می آفرینند

دوم آنکه درست در نقطه مقابل خواست دشمن مردم به حمایت از ولایت می پردازند،با آرمان های نظام اسلامی و ارزش های انقلاب تجدید بیعت می کنند و از فتنه گران،دشمنان و مستکبران اسلام و ایران عزیز اسلامی برائت می جویند و انزجار خود را از حوادث و وقایع تلخ رخداده اعلام می دارند.

مقام معظم رهبري در تبيين حقيقت حماسه 9 دي به دو عنصر «حضور گسترده مردمي» و «ايمان ديني مردم» اشاره كردند و خاطر نشان كردند: 9 دي 88، حادثه كوچكي نيست، بلكه آن حركت عظيم و ماندگار مردمي، شبيه حركت بزرگ ملت در روزهاي اول انقلاب است و بايد تلاش شود در سالگرد اين حماسه، حرف اصلي ملت ايران، يعني حركت در سايه دين و تحقق وعده‌هاي الهي تبيين شود.

حماسه بي‌نظير 9 دي ماه نه از جهت كثرت جمعيت ـ كه حدود 50 ميليون نفر در سراسر كشور تخمين زده مي‌شد ـ داراي اهميت است، بلكه آنچه بر اهميت و ماندگاري روز 9 دي ماه در تاريخ انقلاب اسلامي مؤثر بود، مفاهيم و پيام‌هايي بود كه در 9 دي پديدار شد و بعد از 9 دي بيش از پيش مجال رخ‌نمايي پيدا كرد. رهبر معظم انقلاب در ديدار مردم قم با ايشان فرمودند كه 9 دي ماه برخاسته از همان عواملي است كه 19 دي ماه سال 56 را تشكيل داد.

در تحليل اين حماسه بايد گفت: حماسه 9 دي ماه يك سطح دارد و يك عمق. سطح آن به مدد حواس و احساس و مشاهدات قابل تشخيص و تفهيم است و بطن و عمق حماسه 9 دي نياز به چارچوب تحليلي جداگانه‌اي دارد كه در اين نوشتار به چند فراز از بطن و ريشه حماسه 9 دي ماه اشاره مي‌كنيم.

اولين نكته‌اي كه در بيانات رهبر فرزانه انقلاب در خصوص اين روز به آن اشاره رفته است، حركت مردم در 9 دي همان تداوم حركت ملت مسلمان ايران در 19 دي مي‌باشد. در اين خصوص مي‌فرمايند: اين مردمند كه ناگهان با يك حركت ـ كه آن حركت برخاسته از همان عواملي است كه نوزدهم دي قم را تشكيل داد. يعني برخاسته از بصيرت است، از دشمن‌شناسي است، از وقت‌شناسي است، از حضور در عرصه مجاهدانه است ـ روز 9 دي را هم متمايز مي‌كنند؛ و در ادامه مي‌فرمايند: هرچه انسان در اطراف اين قضايا فكر مي‌كند، دست خداي متعال را، دست قدرت را، روح ولايت را، روح حسين‌بن‌علي(عليه السلام) را مي‌بيند.

اين كارها، كارهايي نيست كه به اراده امثال ما انجام بگيرد؛ اين كار خداست، اين دست قدرت الهي است همان طور كه امام در يك موقعيت حساسي كه من بارها اين را نقل كرده‌ام. به بنده فرمودند: «من در تمام اين مدت، دست قدرت الهي را در پشت اين قضايا ديدم.» و در جاي ديگر مي‌فرمايند همان گونه كه در ابتداي انقلاب، محرم به كمك اين مردم آمد و امام خميني(ره) فرمود؛ خون بر شمشير پيروز است، در قضاياي 9 دي هم، عاشورا به كمك ملت آمد و حماسه بزرگ و ماندگاري را خلق كرد. حادثه 19 دي ماه سال 56 و 9 دي ماه 88، از آن حماسه‌ها بود كه خروش باشكوه و عظيم جمعيتي را نشان داد كه به مخالفت با ليبراليست‌ها و متجددين غربگرا و به نام دفاع از مظاهر اسلامي و نشان دادن نفرت از اهانت‌كنندگان به ساحت ارزشهاي ديني، برخاسته بودند. اگر در روز 19 دي ماه غيرت ديني مردم به خاطر اهانت به امام و مرجعيت مبارز و انقلابي شكل گرفت، 9 دي ماه سال 88 هم تجلي‌گاهي شد تا خروش انقلابي نسل‌هاي قديم و جديد ايران را به اهانت‌كنندگان به مقدسات ديني مردم به تصوير بكشد.

یوم الله نهم دی ماه یک راهپیمایی ساده نبود،این روز روز پیروزی اسلام بود،روز ميثاق دوباره  مردم با نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران آن هم بعد از 8 ماه جنگ سياسي بود.

نکته اساسی اینجاست که دشمن هیچگاه دست از کینه ورزی و دشمنی بر نمی دارد و هر زمان و هر جا که بتواند به دنبال آن است به وسیله دست نشاندگان داخلی و خارجی صدماتی را پیکره نظام مقدس جمهوری اسلامی وارد نماید،لذا چنان که یوم الله نهم دیماه به ما آموخت،2 نکته مهم و حیاتی نقش غیر قابل انکاری در خنثی کردن این توطئه ها خواهد داشت :

اول : کسب بصیرت و حفظ ایمان و تقوا

دوم : پیروی از ولایت و عمل به منویات مقام معظم رهبری

با این دو سلاح است که خواهیم توانست از کوران فتنه ها و حوادث پیش رو به سلامت گذر کرده و این انقلاب و نظام مقدس را بر بلندای عزت و اقتدار در جهان بنشانیم.


برچسب‌های خبر
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در دیار عالمان منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد